året som gått

2013-12-30 @ 21:44:37 livet Kommentarer (0)
om nåra ynka timmar slår dagen över till nyårsafton. Ett nytt år är bakom hörnet och jag tänkte att en liten års resume passar i min lilla blogg.

2013, vilka känslor du har medfört dig detta gågna år, Glädje, Sorg, ilska, Kärlek och vänskap i mängder. 
Det började på hemmaplan efter en ensam nyår och om jag känner mig själv så var det nog med en sorts gudakomplexs känsla jag vaknade med den 1 januari. Jag kommer inte ihåg mycket från året med högtider har jag minnen av och människor som jag har mött. Studenten var regnig och i övrigt kommer jag faktiskt inte ihåg mycket. Sen var det crusing med linda och det kan jag nog kalla en av mina absoluta favorit dagar, Varmt som attan och träffade störtsköna människor och hade super roligt från morgon till natt. Jag åkte till taize med en grupp underbara personer och även fast det var en aning jobbigt blev det på något sett en resa som har mitt hjärta kvar. 

Jag åkte till öland med min mamma och reste runt lite i sverige samtidigt, såg kameler och åt världens godaste kycklingkebab gjord av världens mysigaste människa. Valborg kom med kyla och förvirring och även fast det var allt vi inte planerade så var det förbannat roligt. 

Emelie och Rebecka kom att bli en del av mig och jag är lycklig över att ha två fantastiska bästavänner som dom.

Det har varit en riktig bergochdal bana och verkligen inga grå zoner och jag kan nu i efterhand konstatera vilket jävla år det har varit och önskar en liten del att det som komma skall blir i en mindre rockig skala och ger mig mer kärlek och glädje. Men äsch, Jag får ta det som det kommer. Jag har ju ändå mycket att se fram emot, Student, Bal, Arbetslös. Bara de lilla är inte så litet. 

Jag har ändrat värderingar och kommit tillbaka till mig själv, Jag står upp för mig själv mer och vet nu att saker kommer och går och det är sånt man får ta. Men att man också måste kämpa för vissa saker, Att människor kan behöva puschas lite och att det inte alltid är som det ser ut. Låter klyschigt? jag vet! men fan att det är sant. Jag lär mig varje dag och hur vore livet om vi bara gjorde rätt varje gång? 

Jag har tusen saker till att skriva men känner att detta får räcka och välkomnar det nya året med en gnutta optimist och lite önske tänkande. Jag tackar också alla som jag älskar, min familj, mina bästavänner, mina gamla vänner och alla andra som jag nån gång träffat. Jag tror lite på att varje person som jag har träffat har format mig på ett eller annat sett. 

Tillslut vill jag tacka mig själv för den egoistiska jäveln jag är, Jag älskar mig själv och det är fan inge fel med det! 

Gott nytt år vänner och fiender, jag hoppas vi ses bakom hörnet!♥24

2013-12-28 @ 01:08:33 livet Kommentarer (0)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

//TheDryBar//

2013-12-23 @ 02:32:45 livet Kommentarer (0)
 

Quick Fix

2013-12-20 @ 16:18:00 livet Kommentarer (0)

Här om dagen så var jag på stan i jakt efter en ansiktmask och segrade stort. Denna lilla rakaren kostar bara cirka 80 riksdaler och finns på sens och köp den! Absolut det bästa jag har provat. Redan efter första så blev det bättre. 
Det finns 5 olika tror jag beroende på vad för problem man har. Jag som har superkänslig hy tog denna och mitt ansikte flammar inte upp lika mycket längre!! kan vara en superprodukt om något. 

Wishlist

2013-12-18 @ 16:14:05 livet Kommentarer (1)
Monki/Senso/Chicy

Kanske lite sent å skrapa ihop en önskelista nu när julen bara är runt hörnet, Dock så hade jag faktiskt tänkt köpa allt detta till mig själv nån dag. Finns inget bättre än att köpa presenter till sig själv! 


Linda

2013-12-18 @ 00:38:58 livet Kommentarer (0)
 
Idag blir lillflicka stor, Får supa bort pengar på krogen och köpa alkohol på ica. Du får även köpa hem porr och polisen behöver inte längre ringa dina föräldrar när du blir ertappad med sprit i väskan. tyvärr får jag inte vara med och fira din födelsedag men önskar ändån att du blir mer packad än fyllisarna på busstorget men när studentfirandet drar igång så ska våran lilla grupp ut och dricka och fira för att alla äntligen har intagit myndig ålder! 
Jag säger det inte ofta, Men jag älskar dig linda och hoppas att du får allt du beger och önskar på din egna dag. Puss ♥

stormare

2013-12-13 @ 20:54:01 livet Kommentarer (0)
 
Det hände mycket på en kväll och en dag. Ivar drog in med klass 3 varning och utanför mitt fönster ligger det avbrutna träd men jag tippar på att det var ett milt slag med tanke på att tak flög av i östersund. Helt sömnlös har jag nu också varit i ett dygn, om det är pågrund av ivar eller dålig juju vet jag inte men det som förvånar mig mest är att jag nu inte är speciellt trött och skulle nog kunna slå några timmar till. 

Det är även lucia och fredag den 13 på samma dag och det gjorde min morgon ganska bra faktiskt då jag älskar lucia och tror på att otursdagen är en turdag för mig. Men nu får stormgudarna lugna sig och istället släppa ner snö till julafton. 
 
 

greens

2013-12-09 @ 23:21:19 livet Kommentarer (0)Mornings

2013-12-06 @ 00:50:53 livet Kommentarer (0)

Dom flesta morgorna spenderas numera i sängen i timmtal framför supernatural med en kopp te. Speciellt nu när man helst inte ens vill gå upp alls då kylan ligger runt om. 

På lördag ska jag äntligen få gå på jamtlis årliga julmarknad vilket är något av året höjdpunkter enligt mig. älskar verkligen allt som har med marknader att göra!

Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide