Spendera pengar jag inte har

2013-10-29 @ 10:40:45 livet Kommentarer (0)
Idag får jag träffa min favorit ❤️

Jag antar oftast att min mamma kommer skjutsa mig hit och dit när som helst, men det jag aldrig insåg är att hon har ett jobb. Opsi 
Detta resulterade i att jag blir tvungen att spendera cirkus 3 timmar på playan idag (östersund) och mitt sug för att köpa är lite ur kontroll. 
Jag får tygla mig själv 

2013-10-28

2013-10-28 @ 03:22:53 Dagbok Kommentarer (0)
Det var nog så att jag hela tiden satt och väntade på undergång, På att något riktigt jobbigt skulle hända så att man hamnar allra längst ner på botten och inte hade något annat val än att faktiskt ta sig upp. Men det hände aldrig och jag låg alltid på mittenlinjen mellan lycka och sorg.
Jag tror att man mår som allra dåligast när man inte vet hur man mår, När man inte kan sätta fingret på känslan man har och när man inte vet vad man ska göra åt de. Om jag inte vet vad som är felet, Hur ska jag då fixa de?


Första lovdagen

2013-10-28 @ 00:56:45 livet Kommentarer (0)
 
Jag kanske var lite väl ambitiös när jag bokade tvättstugan kl tolv, På en lovdag. Speciellt med tanke på att jag inte har somnat före 4 dom senaste dagarna.

Men jag känner att imorgon ska jag få mycket gjort, Städa, tvätta, skruva ner hyllor och spelar, Damsuga. Kan ha tagit mig lite vatten över huvudet såhär i eftertanke, Jag får återkomma om planerna imorgon kära vänner. 

Höst

2013-10-23 @ 23:56:35 livet Kommentarer (0)
 
Jag har fått lov fast de egentligen börjar nästa vecka, Vilken lyckost jag är? Jag firar med en öl eller två och lite chokladmosee och har långsittning framför tv med film då jag är ensam hemma. Man måste ju utnyttja till fullo dom dagar man är helt själv, Byxlös och sjungandes. 

Igår åkte min ena bästis till afrika och jag är faktiskt lite små orolig, Men det är väl normal? Samt att shitloads många fyllde år igår (??) Kan ju vara intressant för den som ville veta! 

Men den viktiga delen i dehär är att jag, förmodligen, Har det bättre än er! 

Let´s Talk Hair

2013-10-23 @ 00:49:34 livet Kommentarer (0)

Ångesten som varje kvinnlig människa får över sitt hår har ännu en gång träffat mig. Vad ska jag göra? Mörk, ljust,nån mongo färg, klippa lugg, spara ut. Jag är så förvirrad att jag snart slår runt. 

2013-10-21

2013-10-21 @ 02:12:02 livet Kommentarer (0)
 
Drick bärs och spela onödiga mobilspel börjar bli en vana på kvällstid, Speciellt på söndagar av nån anledning? 
Corona smaken påminner om Gävle trakterna där jag i somras gled runt medans heineken påminner om dom sköna hemmafesterna på frösön som man ramla in på. Öl och skriverier verkar funka ganska bra ihop också märker jag tydligare och efter en halv är uppdrucken så skippar jag mobilspelen och knappar mig in antingen här eller mitt alldeles för nerkluddade skrivblock. 

Den boken har nog fått mer sanning av mig än vad jag själv har.
 
Jag vill gärna tro att jag drar fram den bästa sidan av mig själv när jag träffar nytt folk och är små lullig, Men som vem som helst vet så blir man inte helt hundra efter några jävlar och blir ganska snabbt den sämre verisionen av sig själv. Tyvärr så är det på fyllan (om inte annars lullig) som man träffar mest nytt folk och blir bekant. Synd att första anblick måste vara den sämsta. 

Islands in the stream

2013-10-20 @ 02:20:04 livet Kommentarer (0)
Säsong två av hart of dixie är nu avklarad och med fullaste förvåning så medger jag att jag har börjat gilla country. vem skulle någonsin tippa på de. Det är någon med det som är bekvämt och typ svängit? 
Jag vet inte ens vem jag är just nu haha. Godnatt vänner, förhoppningsvis är jag mig själv imorgon. 

Allt de jobbiga

2013-10-18 @ 08:47:05 livet Kommentarer (0)

Den sista av fyra tänder är nu dragen och här ligger jag och gråter. Inte pågrund av att det gör ont eller över lättnad, jag gråter för att jag är hungrig. Så satans hungrig att jag mår illa och efter att ha haft denna känsla i ungefär tre veckor så är jag nu less. Jag har rasat i vikt, känner mig trött hela tiden och gråter åt exakt vad som helst. 
Detta är vad jag kallar riktig psykisk påfrestning. 


Devil

2013-10-17 @ 23:46:29 livet Kommentarer (0)
 
 
I call him the devil,
cause he makes me wanna sin
And every time he knocks,
i can´t help but let him in.

Löpning

2013-10-16 @ 23:46:00 livet Kommentarer (0)
 
 
Att ta sig ut och springa 4 kilometer efter en månads uppehåll, Kan vara ett av dom jobbigaste besluten någonsin och att varken kropp eller sinne hängde med hjälpte inte. Bli less och tappa lusten efter 2 kilometer, Känna spaghettiben efter 3 och sedan dö i lungorna när det endast är en halv kilometer kvar, oh jesus.  

Men jag kan inte vara mer stolt över mig själv, för även fast de var löpning från helvetet så gjorde jag de. Nästa gång blir det enklare och jag blir lättad över den tanken.
Med en stark klapp i ryggen siktar jag mot sängen och tar nya starka tag för imorgon. 

Grand opening.

2013-10-15 @ 23:28:23 livet Kommentarer (0)
 
Nytt,personligt,känsla. 

Alla behöver vi en ny start och jag har känt ganska länge att min fokus har hamnat på andra saker. Jag försöker vara nått jag inte är och tappar bort fingertoppskänslan för de jag älskar. Vi försöker på nytt och gör de bättre. 

Kalla nätter

2013-10-15 @ 22:38:02 Dagbok Kommentarer (0)
-Hur kan du vara så säker på att dehär är kärlek då? Hur kan du säkert veta att det du känner för mig är äkta galen kärlek? Sa jag med en darrig röst och gråt i halsen. 

- Jag vet de bara, jag känner de ända in i benmärgen. Jag vet att du är rätt och jag vet att du kommer göra mig allra bäst. Jag vill vara en bättre person när jag är med dig, Jag vill inte göra något utan dig vid min sida. Jag vet helt enkelt att det här är kärlek. Riktig kärlek. 

Han tog min hand samtidigt som han strök bort mina tårar som nu börjat komma. Jag kände värmen av honom även fast det var mitt i vintern och det var det ända jag behövde för att kunna släppa allt. Han ville vara min och det var känslan jag saknat och jag kunde inget annat än att ta emot och älska tillbaka. 

Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide