low and high

2013-11-30 @ 21:40:40 livet Kommentarer (0)

Jag känner att jag ligger lågt på insperation och sällskapsglädje, ändå mår jag bättre än vad jag har gjort på lång tid. Kanske är det den överdrivna julkänslan som härjar här hemma eller det faktum att det äntligen börjar lika ett vinterland. Gran och julpynt åkte iaf upp i torsdags och det var väl lika bra då det är första advent imorgon! 
Är barnsligt glad över detta. 

LOVE

2013-11-23 @ 17:25:03 mode Kommentarer (0)

Alltid när jag går in på monki´s sida så hittar jag något, Farligt för min plånbok är det då jag nästan känner mig tvungen att köpa. Troligtvis så kommer jag nog beställa skorna och linnet, ett bra sätt att försöka bryta av mina cravings för svarta kläder. 

FREDAG

2013-11-22 @ 20:40:31 livet Kommentarer (0)
Svårt att försöka förklara en känsla med en bild, men jag känner att jag lyckades lite
 
Dagen i all ära bjöd på en äkta fredagsmys känsla. När jag stod på ica och valde chips med dip var det lite som en kall dusch, barnmyset man hade när man var liten kom tillbaka och även fast dagen till en början inte var de bästa så känner jag nu att det vände någon stans mellan chipsen och att hålla ica kassen i handen. 

Jag ska nu parkera mig framför en film med chips och dricka i högsta hugg och känna att det faktiskt är fredag. 

För lite // För mycket

2013-11-15 @ 01:27:32 livet Kommentarer (1)

Jag trodde aldrig att jag skulle bli less av att gå i skolan så lite som jag gör, Men jag känner nu att det börjar bli långtråkigt att inte ha något att göra hälften av veckorna speciellt eftersom jag inte har en enda hobby att lägga mina tankar på. Jag blir också lite av en ensamvarg när jag hela tiden sitter inomhus och bakom min bekanta datorskärm, knappar och håller på. Jag tror att jag för första gången på länge har för mycket fritid och jag vet inte riktigt vart jag ska göra av den.
Jag menar, jag har redan färgat håret och gått in i nån manisk städperiod. 

Livsnjuta

2013-11-12 @ 02:37:15 Dagbok Kommentarer (0)
Dricka den rökigaste whiskyn ur en glaskaraff, Gråta över känslan att se två personer på mcdonalds som är tok kär, Sno vägkoner och herrgårman skyltar och skapa ett altare på byrån av gamla stearinljus och familjefoton. 

Jag vet inte hur ni definerar livet, men jag är säker på att det är dom små sakerna som gör det stora och jag är också säker på att det alltid löser sig även fast det kanske inte sker på rätt sätt. 
Jag tror att jag i grund och botten är lite av en livsnjutare, även fast det inte alltid verkar så men jag upptäcker mer och mer att jag verkligen uppskattar en vanlig promenad, en sen middag på stan eller en icaöl en torsdagskväll.

Det behöver inte alltid vara stort och pompöst för att det ska bli bra, Det kan lika gärna vara pensioners kväll med en eller annan highlight. Bjuda hem vänner eller familj på middag bara för att. Jag är lite trött på att det alltid måste finnas en anledning till att skapa en bra atmosfär eller puffa upp sig lite. Jag kan lika gärna klä upp mig för att åka och handla som att gå ut på krogen. 

 
♦♦♦

///Amanda///

2013-11-11 @ 18:36:06 livet Kommentarer (0)
 
För några veckor sen råkade jag helt av misstag klicka mig in på en blogg där en tjej vid namn Amanda berg skriver och efter nån enstaka minut konstaterade jag snabbt och enkelt att detta skulle bli en av mina absoluta favorit bloggar. Det bästa av allt är att hon har en podcast ! 
Förutom att hon är snygg och vettig så gör hon en extremt bra podcast, pratar om diverse saker och gör de hela allmänt intressant. 

Därför tänker jag tipsa röven av mig nu och bönfalla er att lyssna ---> http://snackepasen.libsyn.com/
Hennes blogg länkar jag också --> http://nyheter24.se/modette/amandaberg/

Dagar

2013-11-10 @ 21:50:58 livet Kommentarer (0)
 
Några bilder från dom senaste dagarna. Jag har ätit choklad, Köpt kläder och en supertidig julklapp till mig själv samt dragit fram penna och papper ännu en gång. 

Dessutom har jag skrubbat upp min högra kind och skyller helt på mina fötter som inte riktigt följer med ibland. 

Pusha

2013-11-08 @ 00:12:17 Dagbok Kommentarer (0)
 
Jag gillar inte dom här mellan perioderna. Dagarna mellan skola och lov, mellan sommar och vinter, mellan vänskap och bekantskap. 
Jag gillar inte när människor säger "allt tar sin tid, vänta och se" . Jag har inte tålamod för de, Om det kan hända idag, varför ska det hända imorgon?? Varför måste man dryga ut med allt och inte pusha på saker.

Det verkar som om man blir pikad av samhället såfort man gör saker lite för tidigt, Säger att man hatar någon man känt i 5 minuter, tar på sig dom nya skorna direkt i affären eller dricker upp all alkohol innan förfesten ens har börjat. 
Vad är felet med att var ivrig och att inte sitta runt och vänta på bättre tider.

gif

2013-11-05 @ 00:37:38 livet Kommentarer (0)
 

The neighbourhood

2013-11-03 @ 21:54:24 livet Kommentarer (0)

Jag älskar att spendera timmar framför spotify och leta musik, Speciellt när man hitta riktiga guldkorn! Dom ovan heter The neighbourhood och dom är genialiska. Exakt sådan här musik jag älskar. Lyssna!!

Höstlov

2013-11-02 @ 17:21:23 livet Kommentarer (0)
 
Bild sen i sommras
 
Det är lördag och jag har en och en halv dag kvar av lov + ledig dag på måndag, Sumering av lovet?
Väldigt lugnt förutom att en bebis spydde på min jacka på bussen och att jag satt fast i trafiken i 45 min pågrund av trafikolycka. Jag har sovit mest hela tiden och kollat på för mycket film. 

Idag var inte mycket bättre, sovit och ätit chips. götta!

Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide