Mellan

2014-03-24 @ 00:11:50 Dagbok Kommentarer (0)
Man känner sig övermäktig, som om inget kan förstöra en. Herren på tepparn, bäst i världen, världens jävlaste bästaste. 
Sen vänder det och man känner sig liten , så himla skör, bara helt borta. 
 
Man har alltid svaren för andra, men så fort det kommer till sitt eget hjärta så sätter någon en pinne i kugghjulen. Själen säger stopp och hjärnan vill inte veta av mera och om man frågar någon så vill man ändå inte lyssna. 

Det är nog ganska svårt att dribbla mellan toppen och botten och sedan kunna hålla en stabil grund en längre tid. Men nä ja vet inte, det kanske inte ens går? Allt är så svart och vitt för mig. Antingen så vill man eller så vill man inte och har man ett problem så löser man det på bästa möjliga sätt. Men jag tänker aldrig på konsekvenserna för mig själv, På hur mina val kommer att påverka mig. 

Jag är antingen på toppen eller botten, Jag har alla svar för alla andra men vet ingenting om mig själv. Jag känner inte till gråsoner och livet som medel är fan okänt för mig. 

Supermodel

2014-03-18 @ 21:08:00 livet Kommentarer (0)
Klicka på bilden för att komma till albumet

Jag avgudar detta album och man märker verkligen att dom har tagit sig tid med det. Jag älskar foster the people och deras musik är helt i min smak så gissa om jag blev en aning glad när jag hörde att dom skulle släppa en andra skiva. 

Mina favorit låtar är (förutom allihopa) Ask Yourself, Best friend och The truth. Jag gillar även namnen på alla låtar, Jag menar.. Det finns en låt som heter goats in trees. 
Detta är aboslut en av mina favorit album och jag har bara snabbspelat igenom låtarna, Så den förtjänar alla toasters! Lyssna Lyssna Lyssna!!

Sunday

2014-03-09 @ 23:48:35 livet Kommentarer (0)
 
 
 
 
 
En av dom absolut bästa helgerna någonsin får jag nog medge, Jag har lagat vegitariskt som var jäkligt gott och även en efterlängtad pinocchio tårta samt chocolate chip cookies och även fast chokladen oturligt nog brändes vid en aning så var dom ätbara som tur var! Höjdpunkten var nog att får se alexander gustafsson vinna mot jimi och gå vidare i titelmatch och det på bara andra rond efter en minut. Ibland blir mitt svenska hjärta stolt!


Sportlovet har lidit mot sitt slut och jag bereder mig för skolarbete och andra vardagliga sysslor. Fast egentligen så har jag en extra dag att ta till godo. 

Lovade dagar

2014-03-01 @ 01:03:00 livet Kommentarer (0)
 
 
 
Jag har längtat efter lov, och som lovat som kom lovdagarna.

Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide